Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Fiesta Flame, I Am Experiancing Loss Of Power/stuttering When Accelerating


Dexterf131
 Share

Recommended Posts

Hi, I looking for some help with my 2004 Fiesta Flame, I am experiancing loss of power/Stuttering when accelerating and also sometimes takes a few turnovers to start the car any ideas ? thanks

Link to comment
Share on other sites


I had the same problem last month , I simply switched over the ignition coil and leads which fixed the problem. I've heard off a few mates that are mechanics its quite a common problem. Its a simple enough job to do yourself and the parts cost around £40 all in.

Link to comment
Share on other sites

Hi thanks for your reply yes after googling for the last few hours it does seem to be a common problem will get a new coil and leads the weekend fingers crossed it will work cheers

Link to comment
Share on other sites

I didn't notice any difference when it was raining although I did change mine after a couple of days but I did first get the problem after washing my car. To be on the safe side I would also check your spark plug hole to make sure no water has leaked in.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership