Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Needing A Service Already?


5t3v3
 Share

Recommended Posts

So i fitted an Auto Specialists Stage 2 induction kit and a bluefin remap on friday night drove the car around all weekend and all was good, better than good. However on my way to work this morning the little spanner popped up on the dash and a message on the screen came up saying "service Engine Now". Surely not though, the car hasnt even done 5k yet.

Anyone got any ideas if its something i've fitted or if it genuinely needs a service?

Thanks

Steve

Link to comment
Share on other sites


Probably made in jan, sold in may? And yes, switch ign on and oress brake and throttle pedal at same time , and wait until spanner flashes, switch ign off.

Link to comment
Share on other sites

Hmmmmm not sure ill need to check Eits for when it was built. Checked the oil and its still nice and clear so ill just try put the light out and see how it goes.

Cheers

Link to comment
Share on other sites

Thats what i would have thought. cant be bothered taking it back in to the though as it would mean taking the induction kit back out lol.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership