Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Aftermarket Stereo help required


i3lade4life
 Share

Recommended Posts

I am trying to install a Sony DAB radio in my Focus 52 plate. I have used a wire harness found online and it powers up once the ignition is on. But when I use the radio the volume is set to a stupidly high level and then I cannot scan for stations on FM. I have tried switching the red/yellow cables together but still nothing changes. 

Any advice is much appreciated

Link to comment
Share on other sites


Have you got a DAB aerial for your car? 

Also check out this wiring harness just in case the one you have isn't right just compare not suggesting buy it, just check to see if yours looks the same or similar. https://www.connects2.co.uk/Product/ProductItem/CT20FD01 

Another option is an auto electrician but they can be expensive but I'm pretty sure someone at Halfords will know exactly what to do and they charge from £30 

 

Edited by Ryan_Tango
Spelling mistake
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership