Sign in to follow this  
Laura111

Multiple electrical faults 56 focus

Recommended Posts

Hi

I have a ford focus 56 plate (2007) and all of a sudden a few multiple electrical issues have arisen all at the same time.

Im wondering of its a fuse or something as strange to all happen at once.

The indicators no longer click and the arrows don't light up. The actual indicators are working though but I can't tell they are on when driving. The footwell light is permanently on. The outside temperature reading on display has gone blank. The handbrake light is permanently on. The car wont lock not even manually.  There is a sound when button is pressed but its not locking.

Strange this literally all happened one day after Id had the hazzards on for 5 mins. I turned them off, pulled away and all this happened!

If anyone can shed any light I would appreciate it so much!

Many thanks 

Laura

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would get the battery disconnected for an hour see if it all re sets hopefully it might you will need a code for the radio 

good luck 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this