Sign in to follow this  
Paddy94

Focus MK2 map lights. Only one side working.

Recommended Posts

Hye guys.

Just did the little map light upgrade for my focus, swapping out the standard single unit for one with map lights. But I've ran into a bit of a problem, Only one of the map lights seems to be working. The passenger side works fine, as does the center light, But the driver side map light won't work. I've swapped the bulbs around and still no driver side light. 

Any idea what this could be? Faulty unit maybe?

This is the unit I've bought and fitted.

 

l3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I went back out and tried to figure it out, but still no joy. I cleaned all the connection points and checked everything ands all I got was the light came on for a single, glorious split second, then then went off again :mellow: after that, no matter what I tried, I couldn't get it to come to life again. I think I've just about gave up on it. Surely it must be the unit itself then? Hopely I can get ahold of another to see. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this