Wrightyred

Budding Enthusiast
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Wrightyred

  • Rank
    Member

Profile Information

  • First Name
    Steve
  • Ford Model
    Focus 1.6 TDCi
  • Ford Year
    2011
  • UK/Ireland Location
    Lancashire
  1. Second run done today 20 miles at 50 mph and 55 miles on motorway and all looking good . ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘
  2. Just had fuel filter changed today and just completed my first test run of 60 miles successful ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘. Test no 2 tomorrow evening ๐Ÿคž๐Ÿป๐Ÿคž๐Ÿป๐Ÿคž๐Ÿป
  3. Seen a few online at euro car parts but all look different ?? Donโ€™t know which to purchase ?? 2011 mk 3 . Had parts before and been wrong ? Steve
  4. Nice one ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘ will let you know how I go on - looking Monday ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘ Also watched a few you tube vids on MAF sensor would you recommend trying to clean or just replace . ??
  5. Toms Focus delay in changing fuel filter due to mechanic not ordering part . On one of your previous post , I can confirm a few months ago the fan did over run by a few minutes but only happens a couple of times . Cheers steve
  6. Cheers Tom will let you know how I get on. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘
  7. Itโ€™s a mk 3 and do a lot of motorway mileage so donโ€™t know how to regenerate DPF ??
  8. Hi TomsFocus fuel filter being changed Tuesday also checking air sensor for front grill . Does not go into limp mode traveling local just after 30/40 miles on Motorway which would indicate something heat related ?? Steve
  9. Anyone experienced anything similar ? I get no error codes no engine management light . Taken it to local garage and plugged it diagnostic pc - no codes ??? Only thing to go on is it resets when you restart the car and Limp mode only kicks in around after 30/40 miles continuously/ motorway. When limp mode activates - nothing on screen and you have to turn your engine off to get a reading from garage diagnostics??? Any help would be appreciated wrightyred