Goodare187

Budding Enthusiast
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Goodare187

  • Rank
    Member

Profile Information

  • First Name
    Iean
  • Ford Model
    focus S
  • Ford Year
    2010
  • UK/Ireland Location
    Denbighshire

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. OK well thats the next one I did the battery thing took out all the plugs just in case and put everythin back and it sorted out for about 5 mins sat on the drive and now just idling above 800
  2. OK great might give them a go cause I think its drive by wire
  3. OK well thats the next one I did the battery thing took out all the plugs just in case and put everythin back and it sorted out for about 5 mins sat on the drive and now just idling above 800
  4. So i changed all the plugs I've changed the coil pack and still the same jumping between 800 and 1000 and settling around 800 should i try new leads
  5. So i changed all the plugs I've changed the coil pack and still the same jumping between 800 and 1000 and settling around 800 should i try new leads
  6. So i changed all the plugs I've changed the coil pack and still the same jumping between 800 and 1000 and settling around 800 should i try new leads
  7. OK great thanks for the help
  8. hi I need to change a couple.of spark plugs can I do this with out a torque wrench and just tighten them up by hand Thanks
  9. Hi need to change mine but don't have a torq wrench so do I just finger tighten the plugs Thanks
  10. yeah 1.6 common then 🙈🤣🤣 Oh great so should I just put new plugs in and silicone the jets?
  11. hi I had an issue the other night woth my focus it stated as juddering on the way to work then on the way home the car wouldn't pull normally and it has got progressively worse today revs fluctuating loss of power in high gears so I bought a coil.pack fitted it and now it still has problems with the idle revs first of between 600 and 800, i fiddled with the plugs and that seems to change and settled at 800. Now it jumps between 800 and and under 1000rpm and seting off its fluctuating with the clutch pressed down. So I've tried most engin running turn alm the electrics on high beam.heated windows etc and the revs don't go up or engine doesn't cut out. So I tried running the engine and takin the ht leads out 1 by 1 and the engine only cut out on no1 and no4. So does this mean I need new pugs for the other two or are the cylinders ruined Thanks