Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Browning

Budding Enthusiast
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • First Name
    Larry
  • Ford Model
    focus
  • Ford Year
    2007
  • UK/Ireland Location
    Please Select

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Browning's Achievements

  1. And now my electric system is right,and I reset the ecu to correct the mpg,but same results are accurring or no change. Tail pipe is running clean no signs of exsess fuel use? One more thing battery light is coming on 20sec. After start !
  2. Yes I mileage decided by gal fual many times, on The hiway I got 24mpg 390mile drive . The quote is 38mpg hiway!
  3. Welcome to Ford Owners Club - Ford Forums. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

  4. I ran the car for over a year with 4 of the diodes b but it was making enought power to run the car at 12.5v but now exceserery s like fan blower ect so I replaced the alternator with Ford original one a smart one all is good now ,but the battery lite comes on about 10 sec.latter! Check out the output and all is good@13.6v+- but consistent. Now my gas mileage is off the chart at 10mpg around town 24mpg on hiway ,its a2000 fual injections, automatic transmission ,78000 mil runs good no signs Of exsess fuel in the tail pipe? I reset the ecu as best I could ! 1 hr battary disconnected started it no thradle 4 15min no change ? What's up I need ideas! can I reload the oprating system for the computer? Hit me back thanks lbcolarry@gmail.com
  5. My Ford focus is getting10 mpg ,2000cc fual injected 2007 what's up ! How do I improve the mpg
×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership