Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Rik1

Budding Enthusiast
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Rik1

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • First Name
    Richard
  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    Kuga ST Line X 2.0L AWD
  • Ford Year
    2019
  • UK/Ireland Location
    Nottinghamshire
  • Interests
    Arts & Crafts

Recent Profile Visitors

995 profile views
  1. I downloaded them latest sync 3 files, created a USB drive and ran the update, update finished and said update complete remove USB drive. I checked the f/w and the map versions and both are showing the latest version. My issues is each time I turn the sync system on I get a screen saying "installation in progress " please keep usb in the system and the engine running so it can complete", I press the close button any everything works as it should, It's Just annoying too keep getting this messages. I've tried a full reset the whole system, still gets the message, I've created a
  2. Rik1

    Sync 3 update

    Hi, all of what you mention I've already done, even tried a full reset the whole system, still gets the message, I've created a new USB stick (kept the original as is) no different. When you put the usb stick in it says updating system, within about 30 seconds it says update complete remove USB, I do that follow the power on off cycle as you mention above and when I turn the unit on up pops the message. It obviously finished the install as it wrote the file to the usb stick that you upload to the ford site to notify them the car sync system has been updated. Not sure where to go now, do
  3. Latest kuga 2.0l ST-Line X

    20200906_163206.jpg

  4. Hi all, I downloaded them latest sync 3 files, created a USB drive and ran the update, update finished and said update complete remove USB drive. I checked the f/w and the map versions and both are showing the latest version. My issues is each time I turn the sync system on I get a screen saying "installation in progess " please keep usb in the system and the engine running so it can complete, I press the close button any everything works as it should. It's Just annoying too keep getting this messages. Anyone have any ideas on how to fix this. It wrote the required file to the usb sti
  5. Rik1

    Mondeo

    My Car
  6. Hi everyone, just joined the club, I've been a Ford owner for may years my first being an Escort Van in 1970, followed by various Escorts, Orion's, Sierras and Mondeo's, I currently have a Focus Titanium which my partner drives, 2012 Focus Zetec as a company car and I've just purchased 2.0 Mondeo Titanium X.
  7. Steve

    Welcome to the Ford forums Rik1 :)

×
×
  • Create New...