Brommers2

Budding Enthusiast
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Brommers2

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • First Name
    Pete
  • Ford Model
    S-Max Titanium 2.0l
  • Ford Year
    2008
  • UK/Ireland Location
    Berkshire

Recent Profile Visitors

121 profile views
  1. I just posted my story on another thread but it would equally fit here. I had the same symptoms, which got worse to the point that I was ready to scrap it. Changed the fuel filter but still had the problem. Smokey black exhaust on hard acceleration too. Tried Wynn’s Turbo Cleaner fuel additive (not the system or injector versions). Mine was so bad it took 2 treatments to fix it but it is now sweet as a nut. Total cost about £15! No more smoke and no more limp mode.
  2. I just posted my story on another thread but it would equally fit here. I had the same symptoms, which got worse to the point that I was ready to scrap it. Changed the fuel filter but still had the problem. Smokey black exhaust on hard acceleration too. Tried Wynn’s Turbo Cleaner fuel additive (not the system or injector versions). Mine was so bad it took 2 treatments to fix it but it is now sweet as a nut. Total cost about £15! No more smoke and no more limp mode.
  3. Had the same with my focus. Mechanic had knocked the pipe off at the actuator end. My SMax has the limp mode P2263 code and turned out to be sticking guide vanes in the turbo. Sorted that with Wynn’s Turbo Cleaner additive. Took 2 treatments but sorted it for around £15 (changed the fuel filter too).
  4. Welcome to the Ford forums Brommers2 :)