noscail

Budding Enthusiast
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About noscail

  • Rank
    Member

Profile Information

  • First Name
    John
  • Ford Model
    Focus
  • Ford Year
    2012
  • UK/Ireland Location
    Other/NonUK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I changed the coolant this morning, it seems to be fine now! Wonder what caused all of those bubbles? I'll keep an eye on it. Thanks for the replies!
  2. Thanks for the reply. The oil looks normal on the dip stick, what am I looking out for?
  3. Hi! As the title says, my MK3 Focus 1litre ecoboost coolant resovoir is full of bubbles! anyone have any idea what caused this? Please see attached picture. Cheers.
  4. My stop start hasn't worked for over a year, gave this a go and now it works perfectly! Amazing, thanks.
  5. Cheers for the knowledge mate, appreciate it. Should I wait for it to get up to temperature before I drive the car?
  6. Thank you for the reply and putting my mind at ease! So it seems like it's somehow fixed itself, as it used to jump to halfway just a few seconds after startup. Does your car take around the same time to get up to temperature?
  7. When starting the engine the temperature gauge is taking over 4 minutes to get up to temperature. Whereas it used to take a couple of seconds, has anyone else experienced this problem? I've linked a video of me starting up the engine.
  8. Anyone installed the Bluefin on their 1.0T 98ps focus? looking at buying one but a bit wary after reading a few comments here.