mattiep

Budding Enthusiast
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About mattiep

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • First Name
    matthew plant
  • Ford Model
    mondeo titanium
  • Ford Year
    2015
  • UK/Ireland Location
    Hertfordshire

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks for the reply, I'll mention that to the dealer although I'm not holding my breath. They don't seem to want to investigate, in fact the customer service person just says his car does the same and its voltage drop. No one seems concerned why its dropping... I do 25 miles a day to work so it gets a reasonable run everyday. Shame really as I'm really pleased with the car other than these faults
  2. Hi I have a 2015 Mondeo Titanium 2.0tdi(x-pack) which has had a frustrating problem since I bought it. The start/stop system doesn't always work even though the correct temperature criteria is met and for the 2nd time since i've owned it the Heated front screen doesn't work. I know this is probably down to battery condition because every time i visit the dealer they charge the battery and everything works. On the last visit I asked why the battery was discharging and was told the charging system was fine. Its frustrating because there must be something not right but the dealer don't seem to want to investigate. The car is going in for the same fault again on monday but i'm guessing it'll be the same outcome. Has anyone else suffered the same issue? Thanks in advance Matt