Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Strange Happenings 09 Mk2.5 Focus.


Hough1981
聽Share

Recommended Posts

Hi all. Had issues with an aftermarket Sony dab radio in car stuck in receiving mode and being unresponsive, only option was to disconnect plug from behind. Since doing that radio now not working and on the dash after I start the car the oil, battery, engine management, and Trc lights are on. None of the dials work for about 35 seconds after the car is started. After this the lights go out and the dash illumination starts to work. Have checked fuse 112 and that is fine. 0 volts to stereo wiring. Does anyone have any ideas as to what to do next?

Link to comment
Share on other sites


Think fuse 107 may have something to do with it too. 10 amp Instrument cluster, battery supply, on board diagnostics. They are the lights that are lit up. One fuse is constant 12v and the other is switched live. Shame i am at work now to check! :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

聽 Pasted as rich text. 聽聽Paste as plain text instead

聽 Only 75 emoji are allowed.

聽 Your link has been automatically embedded. 聽聽Display as a link instead

聽 Your previous content has been restored. 聽聽Clear editor

聽 You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

聽Share




  • Create New...

Forums


News


Membership