Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


blowing fuses for headunit


mk4james
 Share

Recommended Posts

Hi all 

So i went out and bought a new headunit, i got home with my current headunit still in the car working, pulled it out connected the new headunit, before i have even turned the key i could hear a bang in the glove box its done both fuses. replaced the fuses a few times and they just blow as i put them in. I've looked around the wiring to see if the constant wire is earthing anywhere, any how and its not visible, now the strange thing i put the old headunit back in to see if that still works and it don't blow fuses but don't power at all. 

I have a 51 plate focus 1.6.

Thanks 

James

Link to comment
Share on other sites

"new headunit" , is this that brand new or 2nd hand? is it genuine ford or something else. if not Ford, are you using wiring adaptors to connect ford plugs to non-ford sockets on the headunit.  could the adaptors be wrongly wired?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership