Jump to content


Photo

Gallery Images/albums


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#16 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,228 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 28 January 2013 - 03:02 PM

Hi Clare,

Which version?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#17 Focuschick

Focuschick

    Settling In Well

  • FOC Supporters
  • 30 posts
  • Name: Clare
  • Ford Model: Focus Titanium 2.0 TDCI
  • Year: 2008
  • Location: Nottinghamshire

Posted 28 January 2013 - 04:56 PM

Hi I'm running Internet explorer 9

#18 DanGersFord

DanGersFord

    Dan The Gas Man

  • FOC Supporters
  • 3,498 posts
  • Name: Daniel
  • Ford Model: Fiesta ST3
  • Year: 2014
  • Location: Scotland
Contributor

Posted 28 January 2013 - 06:36 PM

Im the same IE9 and i cant upload to a gallery through my profile either. Ive just posted a link to my albums on my profile

#19 DanGersFord

DanGersFord

    Dan The Gas Man

  • FOC Supporters
  • 3,498 posts
  • Name: Daniel
  • Ford Model: Fiesta ST3
  • Year: 2014
  • Location: Scotland
Contributor

Posted 28 January 2013 - 06:38 PM

My brother (brilliant with computers) had a look at the script for the site when i was trying to upload pictures myself and the buttons literally not there to actually upload the pictures once youve selected them.

#20 Lloyday

Lloyday

    Mk7.5 Welshford

  • FOC Supporters
  • 207 posts
  • Name: Lloyd
  • Ford Model: Zetec-s
  • Year: 2013
  • Location: RhonddaCynonTaff

Posted 04 February 2013 - 10:53 PM

Well that might be why we can't get anything uploaded :/
Needs to get sorted so I can get pics of my shiny Mk8 in march ;)

#21 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,228 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 05 February 2013 - 03:34 PM

Hi Guys,

I havent yet had time to replicate the error on IE9, as soon as I do this, I will send all I can to the other mod's and Steve and see what we can identify the problem to be. It will take some time, but in the meantime, for most of you my step by step should help you get your pictures online.

#22 FOCA

FOCA

    Feet on the table

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 2,819 posts
  • Name: FOCA
  • Ford Model: Mondeo Mk3 Sleeper 194 flb.p.t.
  • Year: Non
  • Location: Scotland
Contributor

Posted 05 February 2013 - 03:59 PM

works ok for me - (click on pic to enlarge)

IMG_9272-cropped- base- finished.JPG


try resizing the picture

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users