Lecrew21

Focus 2012 lambda problem

Recommended Posts

Need a bit of help I had a code of p0420 come up so changed the lambda sensor before the cat now I have a code p0030 would this be a faulty new sensor would welcome any help if any one Cardiff based many thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

What engine? Might be a faulty sensor or blown fuse for the heater circuit

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, iantt said:

What engine? Might be a faulty sensor or blown fuse for the heater circuit

Sorry forgot to mention 1.0 EcoBoost 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What make of sensor did you get? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, iantt said:

What make of sensor did you get? 

Bosch ..knowing my luck wrong make 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 hours ago, Lecrew21 said:

Need a bit of help I had a code of p0420 come up so changed the lambda sensor before the cat now I have a code p0030 would this be a faulty new sensor would welcome any help if any one Cardiff based many thanks 

 

18 minutes ago, iantt said:

Nope, nothing wrong with Bosch. You have no other dtcs , just the heater circuit one? 

on the dash test on car comes up with c100-00 and 1607-82 but not p0030 but on obd2 scanner and aa car genie p0030 shows up

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.