Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Odometer Light Not Working.


Gazst170
 Share

Recommended Posts

When I have my lights on. All of the dash lights up fine. Its just the digital part with milage etc doesn't seem to light up would this have a separate fuse?

Sent from my GT-I9300 using Ford OC mobile app

Link to comment
Share on other sites

Yes the milage etc display ok its just there is no back light. Im guessing it would be a nightmare just to change the bulb?

Sent from my GT-I9300 using Ford OC mobile app

Link to comment
Share on other sites


Thanks for your replies mick. Ive sorted the light issue out today bit of a nightmare but all done now. Thanks again gary:rolleyes:

Sent from my GT-I9300 using Ford OC mobile app

Link to comment
Share on other sites


  • 2 years later...
On 9 March 2014 at 4:47 PM, Gazst170 said:

Thanks for your replies mick. Ive sorted the light issue out today bit of a nightmare but all done now. Thanks again gary:rolleyes:

Sent from my GT-I9300 using Ford OC mobile app

Hi gazst170 could u please help mate Iv got the same problem as u had how did u fix urs mate cheers mikeMike

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership