Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Strange nosie coming from speakers


Banks86
 Share

Recommended Posts

Ok so I parked up to go in to my local shop, before hand the radio (DAB) was on working fine. Got back in the car started the engine stereo came on but all I got was a clicking noise from the Speakers, no matter what I pressed on the stereo I still got the same sound. I have video of the sound (not sure how to upload it) all I can say it is like when you press the ignition button on a gas hob and I have attached a photo of the stereo, I have not messed with or modified it in anyway I only got the car on the 31.12.15. So I just turned it off then drove home, when I got home I decided to turn the engine off and back on and it was working fine.

Does anyone have any idea what could of happened ?

 

IMAG0204.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sounds like you were in a DAB blackspot were the signal couldn't be received, or something else was interfering with the signal.  That's the odd thing with DAB, you can either get a signal or you can't.

Whereas with FM/AM, even when the signal was poor, you can still receive it however badly with lots of static noise

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership