Sign in to follow this  
Rossboy

Help needed!!!

Recommended Posts

Hi all.

I have a Ford Focus 57 plate 1.6 diesel. I was driving home last night doing a 40 mile trip. I was going along motorway at 70mph then all of a sudden the car lost all power and i had to restart the car it and it kept happening. As soon as i would accelerate to engine would go all lumpy and cut out. Iv got it booked in at the garage so hopefully they can sort it but any idea what it could be.  

Kind regards 

Ross 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will need to get the codes read before doing anything.There are some cheap code readers on e bay :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, dezwez said:

You will need to get the codes read before doing anything.There are some cheap code readers on e bay :smile:

There has been no warning lights that have came up on the dashboard.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, isetta said:

how many miles since fuel filter last changed?

It had a full service about 3000 miles ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this