Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Help!!


Focus please
 Share

Recommended Posts

Hi, 

I have a issue with my focus, the interior lights have come on in the footwells, my indicators aren't working at all and it isn't picking up the temperature.

Has anyone got any ideas?? 

Any help greatly appreciated :-) 

Link to comment
Share on other sites

IIRC I fixed a similar issue with indicators and central locking not working - check the connectors in the passenger footwell it has been known for them to be disturbed or kicked. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Focus please said:

the interior lights have come on in the footwells, my indicators aren't working at all and it isn't picking up the temperature.

The passenger fusebox, under the glovebox, also contains the electronics that controls all these functions. It can be prone to getting damp and corroded.

It is a bit awkward to get out, but will come. Swing it down till you can see the hooks that hold it in place (a neck like a giraffe would help here), wiggle it free. You may need to pull all the connectors off to look at it properly, best to disconnect the battery -ve 1st. Also take a photo or two first, to aid replacement. Look for corrosion, often greenish powdery deposits, on any connectors or circuits.

There are also other connectors behind the trim panels below and in front of the passenger door.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership