Rfoster2387

Front and rear heared windscreens not working

Recommended Posts

Hi guys i’ve just bought a 2012 ford mondeo estate, 2.0 tdci zetec business edition. I’ve just noticed that the switches for the front heated windscreen and the rear heated window are not lighting up when pressed! I’ve checked the fuses and all seem ok. Has anyone else had this problem? Or can point me in the right direction. Thank you 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Rfoster2387 said:

I’m guessing its not been changed since new

Eh? The battery charges every time you drive the car lol.

It's probably been sat on the forecourt for a while and lost a bit of charge so may just need a good run down the motorway to charge the battery up again. I'd start by checking the battery voltage and take it from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/14/2020 at 6:35 PM, Luke4efc said:

Eh? The battery charges every time you drive the car lol.

It's probably been sat on the forecourt for a while and lost a bit of charge so may just need a good run down the motorway to charge the battery up again. I'd start by checking the battery voltage and take it from there.

He said "changed" not "charged" :oops: (I've also made this mistake several times on here over the years!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.