Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Focus 1.6 2012 econetic technology Headlight Problem


Dave Chapman
 Share

Recommended Posts

Can anyone help please. After engine start up first thing in the morning i turn the lights on and only the drivers side headlamp lights up, if i turn the headlights on and off twice more they both come on. This happens only in the morning, no problem in the evening after work.

Link to comment
Share on other sites

I had this problem, but it was my offside that didn’t turn on.

it started like yours then progressed to randomly going off.

I noticed they the wiring was a bit exposed behind the lamp unit.

try removing the plug, give it a Hoover/blast with air to remove debris, get some electrical tape around the cables If they look exposed.

mines been fine since

Link to comment
Share on other sites

On 10/14/2021 at 5:32 PM, DonKDetailer said:

I had this problem, but it was my offside that didn’t turn on.

it started like yours then progressed to randomly going off.

I noticed they the wiring was a bit exposed behind the lamp unit.

try removing the plug, give it a Hoover/blast with air to remove debris, get some electrical tape around the cables If they look exposed.

mines been fine since

Thanks for that , I shall give it a try in the morning.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership