Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Occasional Stuttering When Starting?


theduke
 Share

Recommended Posts

Hi guys ive got a 09 1.6 zetec petrol 100ps just recently its struggled to start always starts but sometimes takes a while a few searches on here and google suggest coolant temperature sensor would that be likely also theres no codes stored?

And if so where is it ive been told between spark plug 2 and 3 thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

just looked on eurocarparts and theyre under a tenner so might just stick a new one on and see if it works, if it doesnt i have one if it ever does lol

Link to comment
Share on other sites


Bought the sensor and all the stuff for a early service on saturday morning and its fixed itself hasnt happed all week!

EDIT: its back again only happens when the engines warm so ill try and change it when the rain stops is it directly beneath the coil pack looks difficult to get at?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership