Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Fitting A 2Nd Reverse Light - Help


salsheikh
 Share

Recommended Posts

Guys,

finally got my finger outta my bottom (snigger) and decided to do the 2nd reverse light mod after reading Lennys awesome guide. I did do it slightly differently (used a glue gun to bond the second light fitting onto the lense - i hope it will hold!)

I thought I had purchased the right connector off ebay for the additional buulb, wired it all up but it doesnt work.

i'm guessing that its the connector that could be the issue - i tried to see if the plug is getting power and it is so maybe the fitment isnt right and it isnt connecting to the 2 pins?

so, is there a possibility that i can order the correct plug from ford???

If someone can get me the part number than this would be awesome.

thanks

Sal

Link to comment
Share on other sites

Guys,

finally got my finger outta my bottom (snigger) and decided to do the 2nd reverse light mod after reading Lennys awesome guide. I did do it slightly differently (used a glue gun to bond the second light fitting onto the lense - i hope it will hold!)

I thought I had purchased the right connector off ebay for the additional buulb, wired it all up but it doesnt work.

i'm guessing that its the connector that could be the issue - i tried to see if the plug is getting power and it is so maybe the fitment isnt right and it isnt connecting to the 2 pins?

so, is there a possibility that i can order the correct plug from ford???

If someone can get me the part number than this would be awesome.

thanks

Sal

you might have what i had.the connector that goes into the bulb holder isnt going in far enough.i had to trim some of the bulb holder to allow it to go in to reach the pins . hth

Link to comment
Share on other sites

ive done that too. cut off and lugs and then trimmed it down in size too. even tried another bulb but no joy

what i may do is fit it all and see if there is current to the bulb holder as i may have the +/- the wrong way around and i'm guessing that this could be the cause. The wiring was put in place many many months ago when i replaced the bumper.

Link to comment
Share on other sites

ive done that too. cut off and lugs and then trimmed it down in size too. even tried another bulb but no joy

what i may do is fit it all and see if there is current to the bulb holder as i may have the +/- the wrong way around and i'm guessing that this could be the cause. The wiring was put in place many many months ago when i replaced the bumper.

unless your using leds it wont mater what way round it should be

you are putting it in reverse arnt you ?

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership