Jump to content


Photo

Focus Mk 2 Alarm Keeps Going Off

alarm

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 Mathew Pritt

Mathew Pritt

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 17 posts
  • Name: mathew
  • Ford Model: focus zetec mk2
  • Year: 2006
  • Location: Cumbria

Posted 11 March 2012 - 08:46 AM

i put the original head unit back in and it cleared all the faults so ive decided to keep it like that lol

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#17 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 7,203 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 11 March 2012 - 01:07 PM

simply swapping the 2 wires would have sorted it the connector that plugs to the ford loom requires the black and red are swapped round.

looking at the plug you will see at the end of the wires inside the plug connector theres 2 small wings pushing those in allows the wire and end to come out simply swap the 2 and youre good to go. its easy to tell as the stereo will only switch on with the ignition in position 2 and all stations will be stored the mk1 was the same should you want to try again


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: alarm

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users