Keith parry

Can't pair phone to radio and lost voice control

Recommended Posts

Hi. I've go a 59 plate Mondeo zetec, I've just changed the d6000 radio for a Ford sony radio but lost voice control in car and unable to pair phone and radio. All I can think is the bluetooth Nokia module is the wrong type for radio!!! Anyone can help

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Hi and welcome!

Might be worth posting this in the Mondeo forum, purely to get more views!

I assume this is the one you now have (not exactly, but same shape, etc.)?

maxresdefault.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Keith parry said:

Yes. New to site so finding my way.

That's OK! I've notified admin to see if it can be moved across for you.

As for why it's not working, I'm not too sure but I imagine it could be down to compatibility between the BT module and 'new' radio (as you already stated). I'll let other technically-minded people give their advice!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it worked fine with d6000 stereo, voice control and hands free and playing music off phone. The Sony stereo I can't play music through it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.