cbirchy87

Broken Horn Mk2 Focus

Recommended Posts

Just looking for some advise. My horn has stopped working. First it was intermittent now not functioning at all. Last time it was used the sound was "pitchy" all over the place.

I have tried a new 15amp fuse and also tried another relay still not working. Is it safe to say i need the horn completely replaced? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Have you checked the connectors at the horn itself? They could be corroded.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try connect wires directly to 12v? Also often horn stop working because of water inside.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's not a bad idea. I'll remove it tonight. I have a 12v psu which i''ll wire it to. Ill also clean the unit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could just keep trying it...my mk3 horn only works after about 50 presses if it's not been used for a while.  I should start beeping more bad drivers to keep it working! :laugh: 

Sounds like yours probably is knackered with the changing pitch beforehand though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.