Sign in to follow this  
dj57

2008 FOR FOCUS TITANIUM no reverse light or sensors

Recommended Posts

Hello everyone,  I am a newby and here on behalf of my daughter who recently acquired a 2.0 tdi Titanium Focus.

The reverse light and the reverse sensor as stopped working. Could someone help with info on how to fix this issue please. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you checked the bulb incase its blown 😀

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, TomsFocus said:

Most likely the switch on the gearbox.  Under a tenner and half hour DIY. :smile:

 

As Tom says switch on gearbox, if bought from a dealer get them to sort it if private then it DIY or garage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I checked the bulbs but as the sensors are not working thought maybe a switch, did not know where it was but do now thanks to you guys..Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your replies I changed the switch on the gear box 20 mins later job done and all working. Appreciate your help thank again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this