jace1969

Lights always on/Heater surround lights go off.

Recommended Posts

This is for a Relation..........Got a Mondao Diesel Titanium 2012 and had a problem just over a week ago where the Head lights are always on when you drive and also heater

surround panel lights are all off,went to place for a Diagnostic check and cleared a lot of codes and went ok for a week but back again,what could this be.

....(me) He came round my house and i tried the code reader on it with no error codes at all stored,i looked at light switch and no Auto lights on there as did think faulty sensor.

Any help would be great as he is taking it back again today to see what they say.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

The person is taking the car to a place tomorrow to see whats going on.

I don't know a lot about the Mondao,its the 2 litre diesel one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

.........Staff........Could you either delete or if possable put into Mondeo Thread.........Sorry.........Thick or what.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.