Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Auto Main Beam stopped working?


DickP
 Share

Recommended Posts

Hi

I noticed the other evening that the auto main beam has stopped working on my Focus mk3.

I have gone through deactivating and reactivating it in the menu and changed the sensitivity setting, but it has not yet worked.  If I operate main beam manually it doesn't switch to auto as it stays on when it should dip.

Any suggestions?

Are the sensors very sensitive to dirt on the windscreen?

Thanks,

Link to comment
Share on other sites


Auto main beam is controlled by the camera in the window. You need to have the light switch set to auto, and it should display a light on the screen with an A in the middle of it.

If you manually over-ride the main beam because it doesn't turn off when a car or truck comes towards you, to switch it back on again you push the main beam forwards once and the light with an A will reappear again.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership