MusicalChris

Illuminated Sill plate lights not working

Recommended Posts

Hi Guys, i have a 2011 Zetec S that had the Fiesta Orange Illuminated Sill plates fitted from factory, the Leds now do not work and was wondering if it was possible/any way to get these working or replace them?  or would it be replace the whole sill plates?  Has anyone had any experience with this

Any advice much appreciated

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

There's a good chance that there is batteries in them, see if you can separate them to see.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking at this one on Ebay it has a wire running from it so are yours connected to a fuse in the fuse box or has a connection worked loose?

https://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Fiesta-07-08-07-11-Illuminated-Sill-Protectors-Front-5-Dr-1531360/362102151070?epid=1609788235&hash=item544ef8579e:g:zdsAAOSw-W5UvjpG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the replies, the passenger side has one led still lit so i guess connections would be ok, drivers side has none lit.  Any ideas how these are secured down or come apart?  also where would that cable run too? the cable in the pic does not seem long enough to get to the fuse box?

Thanks again

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.