WoldsWarrior

Mk7 Zetec S Dull Thud

Recommended Posts

Morning folks,

I have just bought myself a 2009 Zetec S 1.6 Petrol with 51k on the clock.

There seems to be a really annoying dull thud sound from what seems to be the rear right hard side.

Any known issue, or do we think possibly a shocker?

Tried the back seats down, so ruled the catch making a noise, and ive taken everything out the boot too.

Apart from that, its a great car, and its nice to get one thats unmolested, and totally standard.

Thanks

Steve

IMG_0323 (1).jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shocker or top mounting would be my best guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Nick_T said:

Shocker or top mounting would be my best guess.

Yeah, i was heading down that route.

Realised this morning that its more prominent when going slower, doesn't really do it when at speed...job for the B/Hol weekend!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, we have sussed out the issue.

Rear Axle bushes.

Genuine ones bought, and getting fitted very soon by my mechanic

Glad thats an easy fix!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.