Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Recommended Posts

hi i have just purchased a mark 3 mondao estate problem if i pull up on my wiper stalk it washes and wipes  if i press the end of stalk nothing and nothing to rear wiper is there two pumps in the washer bottle like my jaguar or is it a switch problemany advice please

Link to post
Share on other sites

When you push the end of the stalk can you hear the pump trying to work? I had this problem with my old car and it turned out to be just a blocked nozzle. Took it off and soaked it in hot water and it was good as new.

Link to post
Share on other sites

i dont think its the pump as such as it works when i pull the stalk up windscreen only but not when i press the end and nothing to the tail gateas i have only had the car twodays not got a manual yet

Link to post
Share on other sites

The rear jet does get blocked. I had to drill mine out with a 1mm bit, it now works, but no spray  pattern, just a gush of water. 

btw, welcome to the forum and enjoy your Mondy! 

Link to post
Share on other sites

Thank very much for all the info I think it may be a switch problem as I have just had a go and if I keep pressing the end of the stalk it sometimes works can the switch be taken apart and contacts cleaned or is it easier to obtain new switch 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership