Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Bluetooth Not Working


Alexnufc18
 Share

Recommended Posts

Hi guys

So my bluetooth in my 2010 zetec s has been working perfectly. Yesterday when I went to get in the car and connect my phone, the bluetooth in the car didn't turn on. So I tried to connect manually... Still no joy. I have tried searching from my phone to find the car and It won't find it. My phone connects to everything else just not the car.

Any ideas.

Thanks in advance

Link to comment
Share on other sites



  • 2 weeks later...

hi, had my focus for few days, and couldnt use the bluetooth properly. it would connect via bluetooth (iPhone 4 to 6000cd), but wouldnt make or recieve calls. it worked jusg the once whilst but never again. i thought i eliminate everything before touching fuses and unplugging the battery, such as settings, previous connections,human error, etc.

it turns out i needed to "reset network settings" on my iPhone 4. since then its worked a treat.

heres a few other things you can try if you have an iPhone....

http://www.iphonetopics.com/fix-iphone-6-car-bluetooth-connectivity-issue/

hope this helps (someone)

Ruff

Link to comment
Share on other sites

The module is under the glovebox. undo the two screws holding the shelf in place and it will drop down to reveal the module. Unplug and reconnect.

Have you checked your phone though.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Hi

I have a Ford Fiesta Zetec 64 plate. The blue tooth to my phone connects, finds phone book and dials but when it connects they cant hear me. Any advise? 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

I’ve had the same issue I havnt tried the fuse yet as havnt had time but this seems a helpful video for those struggling

https://m.youtube.com/watch?v=YUIUTO8NT_o

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 1 year later...

Well Spoken Waffel

Thanks for your pointers. Fixed mine by unplugging all the 15amp fuses (the manual said 15 for the bluetooth).

Back in then scanned for my phone again ok.

Thanks

Link to comment
Share on other sites


6 minutes ago, Arrowhead73 said:

Well Spoken Waffel

You do realise that he has not visited this forum since 21st February 2016 ?

I'm sure he will still be pleased to know he was of some help to you.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Just fixed wife’s 2015 fiesta that wouldn’t connect to phone or steering wheel vol/phone control   Under the glove box are 4 black grommets holding a bit of fibre trim in place two small ones hold trim in place yet large ones hold bluetooth module in place. Disconnect two lead connectors going to this box. Give it a couple of mins then reconnect Job done 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership