Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


When accelerating hard the car revs high but doesn't gain speed?


New to this
 Share

Recommended Posts

Ford fiesta 1.4 zetec 2004.

Hi, so yeah this problem started a few days ago for me, when accelerating hard my car revs very high(to the redline) but doesn't gain speed? This happens at any speed,in any gear, and no conditions need to be met to make it happen(like going uphill ect).It's like a put my foot down and there is no power the car will just rev for ages before finally gaining a small amount of speed.

Link to comment
Share on other sites


1 hour ago, Stoney871 said:

Is the car not of the condition where a new clutch would suffice?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Unfortunately not, the clutch is just the major problem at the moment, after that I still have too much that needs to be done with the car to get it up to a safe standard so I need to cut my losses and get rid I think.

Link to comment
Share on other sites

On 20/02/2016 at 10:32 PM, GingerFlame said:

My fiesta is a 2004.. and it's probably in better condition than most 2010 cars round here.

What's wrong with yours?

www.yorkshiredetailing.co.uk - approved resellers of the Highest quality Detailing & Valeting supplies

Too many things to count, it's cool though I'm picking up a 2003 focus st so it all worked out in the end.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership