tef89

MK8 - Bluetooth disconnects / reconnects ... pull fuse ?

Recommended Posts

My snowflake media system goes through extended periods of constantly dropping then re-connecting the bluetooth connection to the phone.  Have others had much success with pulling the fuse for the system ?  If so am I right in thinking it's the fuse marked 'Audio unit' No.23 below ?

I've tried deleting the phone and turned off wifi etc but no difference is made.

399831530_FiestaGREYInteriorFUSES.thumb.JPG.8fa869ae2534d3cd52f3d93a47093404.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Debond the phone from the car and delete the phone from the list in the bluetooth menu then rebond.
It's a bit of a pest but will resolve the problem.
Also helps if the car forgets your apps.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Stoney871 said:

Debond the phone from the car and delete the phone from the list in the bluetooth menu then rebond.
It's a bit of a pest but will resolve the problem.
Also helps if the car forgets your apps.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 

Thanks Stoney. I've done that a few times over the last 12 months.  I've done it again now so will see how long it lasts lol. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.