Recommended Posts

Hello all, any advice on this would be great thankyou.

I have a 2019 Fiesta Active with nearly 23k miles on it, it had a service at 19ish thousand and recently (Past few weeks) I have noticed a noise coming from the engine bay that has just gotten louder and louder and you can really hear it when the engine is cold at 1100ish rpm however when the engine is at operating temp the noise goes away.

All of this leads me to believe its a belt that's starting to go? though i could be completely wrong. I should also mention that you can only hear it from inside the car  as when the engine is running the general sound of it running is too loud to hear the noise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE - 26/10/2020

The squeak is now persistent whether the car is holt or cold and has gotten slightly louder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you not got the ford dealer to check for you? Probably an earth cable that runs underneath the air filter housing vibrating causing the noise inside the vehicle. . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.