Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Washers not working properly


Adam1989
 Share

Recommended Posts

Hi, when I use my washers the screen wash is coming out on the back window for both controls, occasionally will come out correctly on the front window, how can I fix this? My thanks in advance 

Link to comment
Share on other sites


You need to replace the screen wash pump which is part of the tank

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sounds like it's intermittently getting the 12 volts the wrong way round.   Isn't that likely to be a problem caused by the BCM going wrong?  

Link to comment
Share on other sites

I replaced my washer pump recently - before it totally died it would often only operate one of the front washers but rear worked ok. I think the pair of front washers needs the motor in a better state of health than the rear. 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, alanfp said:

 Isn't that likely to be a problem caused by the BCM going wrong?  

I expect it's the tiny non-return valve inside the pump has failed and is allowing water to get out both ports at the same time.

It could also be caused by the pump rotating the wrong direction as you say, possibly the BCM or even a fault with the stalk switch.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership