Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


1.4Tdci 2010 Fiesta Running Rough And Smoking On Start??


josrey
 Share

Recommended Posts

Got a 2010 mk7 fiesta and it's running rough and smoking on start up garage said it could either injector 3 not working or a bent conrod has anyone had any experience of this or can help on the matter as I do t wanna fork out £2k if it's the conrod

thanks in advance

Link to comment
Share on other sites


Agree with Stoney wats ur mileage also might be worth checking glow plugs they could be gone as well an making symptoms worse

Mileage is only 48k so not done a million miles and I will check the glow plugs anything that can cure this will be good :)

Link to comment
Share on other sites


Well they very easy to test but u are ment change every few years an don't think they the handiest to change so if u not stuck for cash I would replace could prevent further problems down the line

Link to comment
Share on other sites

Update on this issue its not the injector it was sent off to a diesel injector specialist and they have said its working fine head is coming off as i write this!!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership