Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


no lights


dsayer
 Share

Recommended Posts

hi there my mk1 galaxy has suffered with the common wiring issue with the boot wiring harness before I look at sorting this out has anyone got any hints and tips I have made a quick temporary repair but need to put this to bed :sad:

IMG_0050.JPG

Link to comment
Share on other sites


make sure you get the same thickness wires,and splice them in,dont just try and rejoin them as there already stretched enough to break you need more length oooerrrr missus lol

also make sure you solder the wires with heat shrink,do the job properly 1st time then you shouldnt have to do it ever again.

 

Link to comment
Share on other sites

Just an update I decided to get the job done yesterday unfortunately my soldering iron was not working so I had to run a length in and join up I ran from behind the rear seat belt compartment all the way into the boot door so the offending wires have all gone and been replaced fingers crossed this will never need doing again not while I own the car anyway 😳

image.jpeg

image.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership