wild_one

ESP off warning

Recommended Posts

Randomly after a cold start this message pops up in the info display. Interestingly, no symbol on the dash. It stays on for a second or 2 with the 'chimes' then goes out. The button to turn off traction control seems to function correctly. What could be the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, pragmatix said:

Low battery often throws up stange thongs, are you on the origanal batter?

Thanks I'll check it out.

I forgot to say that Forscan didn't bring up any issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, wild_one said:

Thanks I'll check it out.

I forgot to say that Forscan didn't bring up any issues.

Proper load test not just a volt meter, I doubt forscan would unless you where monitoring in real time. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, pragmatix said:

Proper load test not just a volt meter, I doubt forscan would unless you where monitoring in real time. 

Yeah sorry i meant any codes to do with esp not battery condition

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, wild_one said:

Yeah sorry i meant any codes to do with esp not battery condition

Yes thats what i meant too, unless  the fault stays it often doesnt get recorded.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.