Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Windscreen Wiper Problems


paul05
 Share

Recommended Posts

Hi currently have problem with my windscreen wipers on my ford focus 1.6 zetec 05 ,when driving wipers just stopped working,

have checked motor this is ok,checked wiper stalk ok you can hear a clicking sound so must be sending signal(rear wipe and

washers are working fine) fuse ok,not 100% on relays but only two in fuse box in car and swapped these two but still not

working, anybody got any ideas ? cheers Paul

Link to comment
Share on other sites

If the fuse is ok then its highly likely to be the motor.

There are no relays for wiper speeds slow & fast, just a timer relay for the intermittent function.

A bad earth to the motor is another possibility.

D

Link to comment
Share on other sites

If the fuse is ok then its highly likely to be the motor.

There are no relays for wiper speeds slow & fast, just a timer relay for the intermittent function.

A bad earth to the motor is another possibility.

D

Cheers Dan, fuse is ok but will look into the Earths
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership