Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Hi and help!


Drivesafiesta
 Share

Recommended Posts

Hello!

I bought a used Ford Fiesta '04 Automatic 1.4 last July. Apart from a couple of cosmetic issues (loose wing mirror adjuster, trim keeps coming off & wing mirror came off) its been great. But now sometimes, when I pull out from a junction or a rolling stop, the engine light flashes and the power dies. It's usually showing 2nd gear on the display. Today it did it just after starting the car, pulling out of my road but this time the engine light was static and the battery light came on too.

Every time it does it, its just long enough for me to see the lights, put hazards on and start to pull over then all is fine again and I can carry on.

I normally do short journeys around the local area so lots of stopping + going. Drove 60 miles last week using dual carriageways and motorways and car was fine. 

Any advice would be gratefully received!

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership