Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


SAT NAV Upgrade - Now no sound from Park Sensors


Recommended Posts

Hi all, I have just replaced my Sony DAB single CD unit in my 2014(64) S-Max with the Touch Screen Sat Nav Unit. I know that this came from a 2012 car originally and that it was working without any issues. All functions appear to work fine except for the voice control does not recognise any commands and the parking sensors fail to beep either front or rear. I have checked the connections which are all secure and the functionality of the climate control and radio controls, Ipod, Sat Nav etc all work fine.

I am pretty sure that the parking sensors share the Speakers with the stereo unit and that the voice control system is slightly different from the Sony unit too.

Has anyone else come across this problem at all, or know what it might be?

I was thinking it is a firmware or software compatibility issue and if so, what do i need to do to make it all work together?

Many thanks guy and girls

Regards

John

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership