Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Ford Mondeo Aux Socket


magnetono59
 Share

Recommended Posts

I have read a number of posts regarding the Aux socket but none appear to refer to my problem. When I select Aux all the information from my ipod loads. I can select a playlist and a song from the playlist. The display indicates that the song is playing but there is no sound. If I pull out the audio plug at the ipod end and reinsert it I then have sound. I can turn off the engine and turn on again it still works but if I exit the car and lock it I have to go through to procedure of removing the audio plug to get it working again. Is this normal? Any suggestions appreciated.

Link to comment
Share on other sites


I have that same problem it only ever worked with my iPhone 4 any later iPhones seem to give that issue for me I'm a bit annoyed that I need usb and aux cable as should work off only usb like most other manufacturers

Sent from my iPhone using Ford OC

Link to comment
Share on other sites

Thank you for replying. I wonder if it is normal or is there a solution to the problem.

Link to comment
Share on other sites

I've not seen any solutions online yet

Sent from my iPhone using Ford OC

Link to comment
Share on other sites

Just as an add on the audio jack has to be removed at the ipod end. Removing the jack at the car end has no effect.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership