Jump to content


Photo

Brake Lights


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mkj

mkj

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 17 posts
  • Ford Model: 1.6 Zetec auto
  • Location:

Posted 30 June 2009 - 09:21 AM

Hi,

My side rear brake lights don't work. The brake-stripe light works ok.
Have checked the fuse's all seems ok, checked the bulbs they are ok,
now Im baffled?
Can anyone suggest anything else.

Regards
mkj

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

#2 Whelk8891

Whelk8891

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 95 posts
  • Ford Model: Focus Mk1 Saloon 1.8 TDDi
  • Location:

Posted 30 June 2009 - 02:27 PM

Do the tail lights work? They use the same 5/21W offset bulbs.

The fuse you should have checked is #42 (15A).

#3 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,457 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 30 June 2009 - 02:56 PM

check wireing at tailgate hinge for breaks.

#4 mkj

mkj

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 17 posts
  • Ford Model: 1.6 Zetec auto
  • Location:

Posted 04 July 2009 - 11:30 PM

Thanks for advice.
Who ever put the bulbs in, put the wrong ones in.
Changed bulbs, now working OK.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users