Jump to content


Photo

High level brake light bulb keeps blowing


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 NDT

NDT

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: S-Max 2.5T
  • Location:

Posted 12 January 2010 - 09:45 PM

Title says it all really...
First bulb blew a couple of months ago - since then they seem to last a few weeks at the most.
Has anyone else had this problem?

cheers

Nick

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,478 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 12 January 2010 - 09:58 PM

i would check and clean any earth points around the fitment, sound like a problem of not getting a ful electrical circuit all the time.

#3 NDT

NDT

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: S-Max 2.5T
  • Location:

Posted 13 January 2010 - 05:22 PM

i would check and clean any earth points around the fitment, sound like a problem of not getting a ful electrical circuit all the time.


thanks - when I changed the last bulb I made sure it was in nice and tight.
The contacts all looked pretty clean.
Done't know where the earth point is on that part of the loom.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users