Jump to content


Photo

Starter Motor Playing Up After 9K Miles


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 moy24

moy24

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 411 posts
  • Name: M
  • Ford Model: FOCUS 2.0 TITANIUM/ST REPLICA
  • Year: 2006
  • Location: Suffolk

Posted 02 June 2012 - 09:49 PM

Just went out today and my focus wont start and when i got under the car and banged on the starter motor is fired up stright away. The thing is i just had a new engine in my car which only had 9k miles on and it was a compleate engine with the starter motor so i dont see how my starter motor can go wrong if it only done 9k miles. Is there anything i can do to get it working without paying out for a new starter motor

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 moy24

moy24

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 411 posts
  • Name: M
  • Ford Model: FOCUS 2.0 TITANIUM/ST REPLICA
  • Year: 2006
  • Location: Suffolk

Posted 03 June 2012 - 03:38 PM

just to let u no i have sorted it.the mian power wire that comes from the battery to the starter motor was loose tightend it up and now works fine

#3 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 18,173 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: 2015 Focus ST3 250BHP
  • Year: 2015
  • Location: Devon
Contributor

Posted 03 June 2012 - 05:05 PM

Easy fix, bet you're relieved.
Loose connections can be a real pain but easy to resolve when located.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users