Jump to content


Photo

Slow Running Again


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,560 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 16 June 2010 - 08:32 PM

here we go again with the slow running site,anybody else suffering.it seams to be the advertising unanimis site playing up. can this site be view without the advertising?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 C-Max Boy 1983

C-Max Boy 1983

    Area Rep: South Scotland

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 218 posts
  • Ford Model: C-Max Zetec 1.6 TDCI

Posted 17 June 2010 - 06:32 AM

I've noticed it during the day, but at night it seems fine for me but I'm only on at night from between 6&7.

#3 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 17 June 2010 - 01:12 PM

Seems to be no problems here.

Will let Steve know

#4 artscot79

artscot79

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 8,010 posts
  • Name: arthur
  • Ford Model: focus mk2 ti-vct
  • Year: 2006
  • Location: Fife

Posted 18 June 2010 - 06:59 PM

Seems to be no problems here.

Will let Steve know


theres been a few times for me as well so i can confirm that it seems to take a while to load


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users