• 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members


s1990

MK5 51 Plate 1.25 Fiesta

2 posts in this topic

Hi everyone, the engine management light on my Fiesta has come on again. Every time it goes to the garage they get the same errors, it reports either the rear lamba sensor or the cat needs replacing. However, the mechanics at the garage have tested the lamba sensor and the cat and they say there isn't a problem with either of them. I am getting tired of taking it back to have them look at it and telling me that it is cured! Wondered if any of you have any suggestions or have had the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Hi everyone, the engine management light on my Fiesta has come on again. Every time it goes to the garage they get the same errors, it reports either the rear lamba sensor or the cat needs replacing. However, the mechanics at the garage have tested the lamba sensor and the cat and they say there isn't a problem with either of them. I am getting tired of taking it back to have them look at it and telling me that it is cured! Wondered if any of you have any suggestions or have had the same problem?

if its giving the same codes every time, there must be a problem. personally i would take it to another garage and ask for their advice. Sounds like the lambda sensor may be at fault, or its connections.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now